PDA

View Full Version : Swype not working



lifesavin
09-24-2010, 11:43 AM
I updated Swype after the Froyo update. (Moto Droid 1)

My Swype is not longer working. I had a message pop up on the screen one time very quickly stating something about the beta being over. Does this mean that I can no longer have Swype? I really don't like texting anymore without it.

I have Swype Version 1.56.30.7625
Thanks,
Andy

rob.boehm
09-24-2010, 6:16 PM
The version of swype you have installed has expired. You need to uninstall Skype from your phone and go to http://beta.android.com on your phone and download the new installer.

lifesavin
09-24-2010, 8:10 PM
Thank you. However this link will not work in my phone. It tells me that the site is not available.

rob.boehm
09-27-2010, 7:02 PM
x_x The address isn't working because I gave you the wrong one.

http://beta.swype.com should work a bit better.