PDA

View Full Version : says swype is already configured for another device



biggie6924
09-12-2010, 4:49 AM
after installing update tried to use swype and got a message saying it was already configured for another device. and a blue box around the keys.
* Device Make/Model-HTC MYTOUCH
* Wireless Carrier-TMOBILE
* Android Version (2.2 FroYo? 1.6 Donut?) 1.6
* ROM Version (Stock? Custom ROM?) Stock
* Are you using APPS2SD? No
* Full text of the error message you are receiving (if you are not receiving an error, describe the problem in as much detail as possible)
THIS VERSION OF SWYPE IS CONFIGURED WITH ANOTHER DEVICE
* What troubleshooting steps have you completed so far?
Website Troubleshooting guide for problem
REEBOOT, UN-INSTALLED ATK
* Are you a ROOT user? (If you don't know what this means then the answer is "no") No

Here is the Pastebin Link
pastebin.com/embed_js.php?i=hjKGmzXQ

brian.resnik
09-12-2010, 7:36 AM
Your logs don't show enough information for us to analyze the problem. Please try using the application "Log Collector" instead of SendLog. It is available for free on the Android Market.
You'll need to make sure you repeat the installation process from the beginning before running Log Collector.

biggie6924
09-12-2010, 8:45 AM
I don't know what i did but it seems to be working now, i deleted it and ran the swype installer again and now it is working fine. it says it is version 10912. hope this is the right version.

HERE IS THE NEW PASTEBIN LINK
pastebin.com/embed_js.php?i=rGmb5jCP

brian.resnik
09-12-2010, 8:48 AM
No need. You have the right version! Happy Swyping!

cdenneen
09-14-2010, 12:55 PM
Brian can you help

http://pastebin.com/Q4JTtyMx

cdenneen
09-14-2010, 1:12 PM
Brian can you help

http://pastebin.com/Q4JTtyMx

Brian your the best!

Swapper 2 helped... then reinstall worked finding the license key.

Thanks!

Livingdeadmoe
09-29-2010, 4:23 PM
* Device Make/Model-Moto Droid
* Wireless Carrier-Verizon
* Android Version 2.2
* ROM Version Custom Simply Stunning 4.7/4.8
* Are you using APPS2SD? No
* Full text of the error message you are receiving
THIS VERSION OF SWYPE IS CONFIGURED WITH ANOTHER DEVICE
* What troubleshooting steps have you completed so far?
Uninstall/Reinstall SWYPE (This fixed the problem for me)
* Are you a ROOT user? Yes

I have this problem anytime I update my rom (did not clear data or wipe)
I installed Log Collector a few days after the rom update so that log prob wont help.
But if I get bored before ChevyNo1 makes an update I will reinstall 4.7 and see what happens.
Thanks for letting me beta test SWYPE.
I will try to be as helpful as possible.